YLJ


Hakusana:  
Kohde:
Toimiala:
Kaupunki:
HAE YRITYKSIÄ, JOILLE ON MYÖNNETTY YLJ MERKKI:

Kiinteistöhuolto T. Mykkänen Oy

MERKIT:
YLJ merkki  
YLJ  
Suomen Vahvimmat (Asiakastieto)
Vahvimmat
Luomu
Luomu
Alkuperä
Alkuperä

Arviointi:
  
 Määrä: 1 (voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla ylläolevaa kuvaa)


Avainsanat: Kiinteistöhuolto T. Mykkänen Oy, kiinteistöhuolto, kiinteistöhuoltoa, kiinteistön, huolto, kunnossapitoa, päivystys, 24h, vartiointiliike, huollot, liputukset, liputus, ulkoalueiden, ulkoalueen, kunnossapito, tekninen kiinteistönhoito, imulakaisukonetyöt, imulakaisukone, teiden, lakaisu, puhditus, sijaisuudet, päivystys, päivystykset, viikonloppupäivystys, kesäpäivystys, talvipäivystys, talkkari, talkkarit, kiinteistötalkkari, isännöinti, isännöintiä, LVI-huolto, LVI-huollot, LVI, sähköhuolto, sähköhuollot, automatiikkahuolto, automatiikkahuollot, Helsinki 

Olemme keskittyneet hoitamaan kiinteistöjen huoltoon sekä kunnossapitoon liittyviä tehtäviä korkeatasoisesti, kokemuksella ja ammattitaidolla. Haluamme, että meidät tunnetaan erityisesti hyvästä ja joustavasta asiakaspalvelusta sekä laadukkaasta työn jäljestä. Vankka, vuosikymmenien mittaan kertynyt kokemus sekä ammattitaitomme ovat vahvuuksiamme.
Yritys on perustettu vuonna 1990. Haasteemme on hyvin hoidettu kiinteistö ja tyytyväinen asiakas. Asiakaskohteissa työt mitoitetaan siten, että ne pystytään myös hoitamaan. Tukenamme on lisäksi todella ammattitaitoinen alihankkijaverkosto. 

YHTEYSTIEDOT:

Kiinteistöhuolto T. Mykkänen Oy

Postiosoite:
Hitsaajankatu 12, 00880 Helsinki

Matkapuhelin:
0400703103

Sähköposti:
tm@tmhuolto.fi

REKISTERITIEDOT, TALOUSTIEDOT JA RISKIARVIOT:

Y-tunnus:
0842899-2
Tila:
Aktiivi
Yhtiömuoto:
Osakeyhtiö
Perustettu:
1991
Toimialaluokka:
81100
Toimiala:
Kiinteistönhoito
Taloustiedot ja riskiarviot ovat nähtävillä vain YLJ:n asiakasyrityksistä.
Jaa:  Facebook   Twitter


Nähty: 363
Vierailuja: 224